knoppenbalkmidden1 knoppenbalkmidden2
     

23-05-2011 Nieuwe fileserver
De komende dagen wordt een nieuwe fileserver in gebruik genomen voor de websites en e-mail. De afgelopen weken hebben zich af en toe problemen voorgedaan met de bereikbaarheid hiervan. Naar verwachting zal dit met de nieuwe fileserver tot het verleden behoren. De server is voorzien van FreeBSD 8.2 en de bestanden worden (wederom) op een ZFS-pool ondergebracht, zodat het eenvoudig blijft om meermaals per dag een backup van uw bestanden en e-mail te maken.

20-04-2008 Logbestanden per website beschikbaar
Vanaf vandaag zijn voor iedere website zowel de access- als de errorlogs beschikbaar. U kunt deze via (S)FTP of SCP vinden in de directory "logs". Oudere logbestanden zullen in de loop van de komende week automatisch gecomprimeerd en/of verwijderd worden. Alle logbestanden die ouder zijn dan 32 dagen zullen verwijderd worden. Alle logbestanden die tussen de 1 en 32 dagen oud zijn worden gecomprimeerd, zodat deze niet onnodig veel ruimte innemen.

17-04-2008 Dataverkeer verhoogd naar 20GB
Om u als klant nog meer vrijheid te bieden in deze tijd van snelle internetverbindingen en multimedia-websites, biedt VectorClass bij de Second Reality hostingpakketten tegenwoordig standaard 20 gigabyte vrij dataverkeer per maand.

09-03-2008 Verbeteringen control panel
Het control panel van Second Reality is per heden sterk verbeterd. Zo is het nu eenvoudiger om DNS-gegevens van uw domeinnamen aan te passen. Ook wordt u tegenwoordig gewaarschuwd als de DNS-instellingen voor een domeinnaam niet overeenkomen met de instellingen van uw webhosting-account.

Daarnaast is de mogelijkheid toegevoegd om eenvoudig uw e-mail af te laten leveren bij Google Apps. Alhoewel de databanken van Google door sommigen gezien worden als een aantasting van de privacy, haalt de no-nonsense web-interface van GMail met enige regelmaat klanten over om gebruik te maken van de e-maildiensten die Google biedt. Om deze klanten beter van dienst te kunnen zijn, is het nu vanuit ons control panel zeer eenvoudig om uw e-mail voortaan bij Google af te laten leveren. Indien u daar gebruik van wilt maken kunt u onder het tabblad domeinen deze instellingen maken.

01-03-2008 Numerieke .nl-domeinen beschikbaar
Per vandaag is het mogelijk om numerieke .nl-domeinen aan te vragen, zoals bijvoorbeeld 1-2-3.nl. U kunt deze domeinen tegen het reguliere tarief aanvragen in het control panel, door onder het tabblad domeinen de beschikbaarheid van het gewenste domein te controleren.

15-02-2008 Nieuwsberichten heropend
Nadat er enige tijd geen nieuwsberichten op de website geplaatst zijn, zal vanaf vandaag weer met enige regelmaat nieuws geplaatst worden. Op deze manier proberen we u op de hoogte te houden van nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen in de hosting- en domeinnaamwereld.